Laga en trasig mobil och återfå det sociala livet

Tänk att mobilen har blivit en vän som aldrig sviker oss. Den dagen vår mobil sviker oss genom att gå sönder kan vi ge den kärlek tillbaka genom att laga den.

Mobilen är vår nya älsklingsleksak. Hur klarade vi livet före mobilen? Det är obegripligt. Att ringa flera dagar innan och bestämma en tid och en plats för en date. Då man inte hade en chans att meddela förhinder eller försening.

Hur kunde vi överleva med papperskartor istället för gps:en alltid tillgänglig? Förr i tiden fick man stå i kö på banken för att få sina bankärenden gjorda. Nu är banken en knapptryckning bort. Utan mobilen skulle Sverige stanna nästan.

Låt er reparatör laga en trasig mobil

Bara att gå till doktorn kräver i princip en mobil idag. Först boka tid digitalt och sedan incheckning med qr-koden. Vad som händer när mobilen går sönder är något som få vill tänka på. Finns det någon backup att tillgå? Överlever man socialt med att inte stup i kvarten skrolla på sociala medier? Plötsligt händer det ändå – mobilen går sönder i en olyckshändelse!

Lugn, det finns hjälp att få när mobilen gått sönder. Istället för att köpa en ny mobil varje gång och ha trasiga mobiler på hög hemma finns det hjälp. Spara pengar genom att lämna in mobilen på lagning. Hos företag som till exempel Mobildoktorn i Täby får din mobil lite extra kärlek och omtanke när de lagar den. Snart är mobilen åter i din hand och allt känns tryggt och bekant igen.

11 Jul 2023